Senaste inläggen

Av Eva Johansson - 13 februari 2013 09:05

Idag är det ganska kallt ute men solen skiner och det uppväger ganska mycket tycker jag!

     

Har drömt om Bubblan i natt, igen.......Var på Ålandskryssning och skulle uppträda på scenen samtidigt som sonsambon hade värkar, ni kan ju tänka er resultatet av uppträdandet! Är det möjligtvis för att vi pratat om att åka till Åland tillsammans med goda vänner i maj som jag drömmer om det? Säkerligen!

Ska nu äta frukost och ta mina mediciner!

Må så gött!

ANNONS
Av Eva Johansson - 9 februari 2013 18:03

Så är Bubblans Rolls Royce beställd! Det blev en Kronan i en vacker röd färg! Se bild

 

Tycker mycket om att sonen och sonsambon kommer och hälsar på! Bjöd bara på spaghetti och köttfärssås idag samt kladdkaka grädde och hallon till kaffet! Jag längtar enormt mycket efter bebisen! Nåväl den kommer ju så småningom och alla värden, kurvor mm är helt normala! Ett till ultraljud kommer att göras pga moderkakans placering om ungefär 1 månad och då visar det sig om den flyttat sig så att den inte ligger i vägen!

 

 ANNONS
Av Eva Johansson - 7 februari 2013 14:56

Ok, idag , mitt under värsta snöovädret kommer maken hem och säger sig vara så sjuk, så sjuk. Jodå han är sjuk! Förkyld utan feber! När jag är förkyld så får jag göra både det ena och det andra men maken gick till sängs och sov ett par timmar. Nåväl det är inte ofta det händer att han kommer hem ifrån jobbet så han känner sig nog riktigt illa däran! Får mig att tänka på detta: Föda barn och föda barn, det är väl ingenting mot när en karl är förkyld! (Hoppas att ni förstår att jag skojar lite elakt bara!) 


Ska försöka ta mig ut och ner till affären med bilen och därefter hämta dottern som idag fick ta bussen! Hoppas att ni slipper snoriga karlar!Av Eva Johansson - 5 februari 2013 07:19

Min makes 2 mostrar har alltid funnits där, även sedan han blev vuxen, de har pysslat om maken som om han vore deras egen son. Igår så gick den äldsta ur tiden 84 år gammal i den fruktansvärda sjukdomen cancer......Att läkaren sa att hon skulle klara av sjukdomen förra veckan och gav oss alla hopp känns som bara ord....Vi pratade om att hälsa på henne så sent som i lördags och vi fick hennes telefonnummer till sjukhuset, på söndagen fick vi veta att hon hastigt blivit sämre och att döttrarna blivit kallade och satt och vakade. Tror att hon ville till sin make som avled för några år sedan och att det var därför som det gick så fort med sjukdomsförloppet. Oj vad vi kommer att sakna Stina (Kristina) en av de tre goa systrarna som alltid skrattade så gott....Nu finns bara en kvar....Vi tänker naturligtvis på hennes döttrar med familjer också....Känns så tråkigt när livet består av sorg!


Kramar till er som blir berörda!

Av Eva Johansson - 4 februari 2013 07:35

Igår for maken och jag till Ikea och köpte en ny bäddmadrass till mig, har haft så ont i ryggen på sista tiden och sover verkligen illa, vaknat var gång jag vänt mig om i sängen! Jag är ju reumatiker och har ont i hela kroppen mer eller mindre och det blir ju inte bättre precis av att ligga illa! Jag är dessutom i den åldern då jag börjar svettas kopiöst om nätterna så vi passade även på att köpa tunnare täcke! Nåväl jag kostade på mig en 6 cm bäddmadrass med memoryskum och har verkligen sovit gott i natt, har iofs fortfarande ont i ryggen men har verkligen njutit av den nya madrassen! Vaknade dessutom relativt "torr" tack vare det tunnare täcket! Har dock haft lite oroliga drömmar men det kan jag leva med! 

Hoppas att ni läsare av detta fått sova på små moln!

Av Eva Johansson - 2 februari 2013 10:09

Hipp hipp hurra! Idag fyller vår hund Totte 10 år, han är pigg och lekfull som en valp fortfarande, dock tror jag att han inte hör så bra längre! Ska köpa några paket åt honom när jag åker och handlar idag!

 

Våra kattungar Elvis och Sessan fyller 7 månader idag, snart dags för kastrering!

 

Hade otäck dröm om Bubblan inatt, född för tidigt och slängd i en bassäng av pappa som bara ville se om hon (Det var en hon i min dröm) kunde simma vilket hon inte kunde, dock slutade drömmen bra!


Melodifestivalen ikväll, gillar inte upplägget längre, det var bättre förr! Christer Björkman, släng dig i väggen! Dock ska jag av tradition titta!


Önskar er alla en trevlig helg! Själv åker jag till affären om en liten stund!

Av Eva Johansson - 30 januari 2013 14:42

Är mycket trött på denna vinter redan, isgator så att jag inte kan gå några promenader (Bor på landet) och det innebär ont i lederna för att jag inte kan röra mig tillräckligt, väderombytet spelar naturligtvis roll det med! Så blir hjärtat ytterligare försvagat för att jag inte kan få lite mer motion! Har ingen bil på dagtid just nu eftersom maken har en och dottern en annan så jag kan inte ta mig någonstans heller!

Eftersom fotografering är ett av mina stora intressen lägger jag in några bilder som får mig att längta ytterligare!

       

Tänk, den här gången har jag inte nämnt Bubblan en enda gång (Nästan)

Ha det alla goa gubbar och gummor!Av Eva Johansson - 29 januari 2013 09:18

Jag är inne i en period då jag drömmer väldigt mycket, har alltid haft lätt för att komma ihåg mina konstiga nattmaror och kunna berätta om dem.

I natt var jag och maken på en liten semester i Thailand...letade hotell, träffade massor av svenskar, samt shoppade i en låååång tunnel fullt med ormar (Nej jag har inte ormfobi) Vi fick dessutom betala för att komma ut därifrån, varvid vi blev förbaskade och valde att flyga till Småland istället. Vi besökte en gammal klasskompis vars dotter skulle deltaga i en simtävling i en å mitt i vintern! För att hålla oss varma fick vi dricka varm sprit och maken blev full och ramlade omkull, när jag försökte hjälpa honom upp så vaknade jag!   


Idag så ska sonen och sonsambon till barnmorskan och få lyssna på Bubblans hjärta för första gången, hoppas sonen inte nonchaleras denna gång då han känner sig lite utanför, vid förra barnmorskebesöket (Inte ultraljudet) brydde de sig inte ett skvatt, konstigt tycker jag, även pappan väntar ju barn!


Ha en bra dag alla!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se